Frp-ordfører vet ikke lenger om bildet er ekte eller falskt

Ordfører Eva Kristin Andersen (Frp) i Fredrikstad endrer uttalelse om Bandidos-genseren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ordfører Eva Kristin Andersen (Frp) i Fredrikstad vet ikke lenger om det mye omtalte bildet der hun tilsynelatende er iført en Bandidos-genser er manipulert eller ekte.

- Jeg vil ikke bruke slike ord. Selve meldingen har ikke noe med virkeligheten å gjøre. Jeg kjenner meg ikke igjen i bildet. Det er de ordene jeg vil bruke, sier Andersen til VG.

Tidligere har Andersen uttalt at MMS-bildet som Fredriksstad Blad trykket mandag, var «konstruert». Hun har blant annet sagt at hun er skremt over hva moderne teknologi kan gjøre.

Nå er hun ikke lenger like klar. På direkte spørsmål fra avisen om bildet kan være ekte, sier Frp-ordføreren:

- Jeg svarer det samme som jeg svarte deg sist: Jeg kjenner meg ikke igjen i bildet, og det er det jeg har svart hele tiden.

Politikere i Plankebyen mener imidlertid at Andersen ikke kan komme unna at hun tidligere har sagt at bildet er manipulert.

- Hun har hele tiden påstått at bildet er manipulert. Jeg har selv hørt henne si det i formannskapet og andre fora. Hun kan ikke ro seg unna det, sier Senterpartiets Hans Ek til VG.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer