Frp-ordførerkandidat stygt skadet i Segway-løp

- Jeg la igjen vettet på startstreken, sier Arendal-politiker Anders Kylland.

FØR ULYKKEN: Frp´s ordførerkandidat i Arendal ga alt i Segway-konkurransen med de andre ordførerkandidatene i går. Like før mål i finalen falt han og slo albuen ut av ledd. Foto: Karl Johan Emanuelsen / Agderposten
FØR ULYKKEN: Frp´s ordførerkandidat i Arendal ga alt i Segway-konkurransen med de andre ordførerkandidatene i går. Like før mål i finalen falt han og slo albuen ut av ledd. Foto: Karl Johan Emanuelsen / Agderposten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fremskrittspartiet fikk gjennom valgløftet om at Segway eller såkalte ståhjulinger skulle bli tillatt på norsk jord da de kom inn i regjering for to år siden.

Derfor kunne Arendal Frp og deres ordførerkandidat Anders Kylland i går arrangere et Segway-løp mellom alle ordførerkandidatene i byen. Foran rådhuset ble det laget en 20 meter lang kjegleløype de håpefulle ordførerkandidatene skulle mestre med segwayen, skriver Agderposten.

Armen hang og slang Bortsett fra da Høyre-kandidat Geir Fredrik Sissener ifølge avisa trådde feil og fikk kjøretøyet i leggen i de innledende rundene, gikk partimesterskapet skadefritt for seg. Helt til finalen.

- Segway er trolig ikke egnet til slike konkurranser, i alle fall ikke for folk uten trening. Men i alle fall, vi skulle kjøre slalom i 20 meter. Da jeg nærmet meg mål ønsket jeg å gi litt ekstra gass. Da ramla jeg og slo albuen ut av ledd, sier Kylland til Dagbladet.

Agderposten skriver, og Kylland bekrefter, at han hoppet opp igjen og spurte om han vant. Det gjorde han, men så ble det plutselig mer alvorlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.