Frp overvåket eget valgmøte

For å hindre at bråkmakere ødela Carl I. Hagens valgmøte i Drammen ble møtet overvåket. En etter en ble hundrevis av tilhørere filmet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frp-formannen har «ingen problemer» med et slikt tiltak.

Etter at øl-kasting på Frp's Vidar Kleppe er innført som ny sportsgren av en redaktør og en visesanger, så Frp-medlem Ole Hovengen fra Drammen seg dyktig lei på at Carl I. Hagens valgmøter blir ødelagt, slik de har blitt så mange ganger.

Alle på film

I hele den lange timen Hagen talte lot Hovengen kamera gli fra person til person. Slik skulle Frp-formannen spares for øl, tomater og egg, som han så mange ganger før har tørket av dressen sin.

Ikke en eneste bråkmaker var å se, bare flere hundre engasjerte displer og beundere av Hagens kjente evangelium.

- Jeg filmer alle, slik at vi kan holde oversikten over alle som er her. Jeg tror dette er viktig for å hindre at noen kaster noe. Kanskje folk tenker seg om to ganger før de gjør noe, sier Hovengen, som hevder han handler som partiet prediker:

- Jeg bestemte meg for å gjøre dette helt på privat initiativ, sier Hovengen til Dagbladet.

Hemmelig våpen

Hagen har ingen formening om partifeller på valgmøte etter valgmøte de kommende uker vil bruke Frp's nye hemmelige våpen.

- Jeg har ingen problemer med at man får festet ulovligheter på en tape. Det er jo ofte slik at man trenger håndfaste bevis for å komme noen vei med saker. Det er ingen grunn til at han skal beholde dette hvis det ikke blir begått ulovligheter. Det avgjørende er at dette ikke skal misbrukes, sier Hagen til Dagbladet.

<B>HELT GREIT:</B> -Jeg har ingen problemer med at man får feste ulovligheter på en tape, sa Carl I. Hagen om FrP-medlem Ole Hovengens videoopptak av deltakerne på valgmøtet i Drammen.