Frp på utflukt til Systembolaget

Oslo Frp skal på tur for å styrke det sosiale samholdet. Deler av årsmøtet i februar legges til Systembolaget i Grebbestad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Dette er ren skolering. Frp vil ha svenske avgifter på mat og alkohol. I stedet for at vi skal fortelle delegatene om prisene i et møterom i Oslo, kan de gå på Systembolaget og gjøre sine egne erfaringer, sier avtroppende leder Arve Lønnum i Oslo Frp til VG.

I utgangspunktet ønsket Oslo Frp å få utvidet åpningstiden på Systembolaget for å få bedre tid i vin- og spritbutikken, men fikk nei.

- Vi hadde håpet det ville gi våre delegater noe mer ro til både å handle og studere prisene, sier Lønnum.

Forrige årsmøte i Oslo Frp ble sterkt preget av utkastelsesprosessene i partiet, og turen over Kjølen neste år er et forsøk på å bringe fokuset over på samhold i partiet.

- Det forrige årsmøtet var et ragnarok, et sant gudsjammerlig helvete. For å markere at miljøet i partiet har bedret seg, vil vi reise bort og styrke det sosiale samholdet, sier Lønnum, som går av etter årsmøtet.

Kjente Frp-navn som Peter N. Myhre, Henning Holstad og Sven Kristiansen er blant kandida tene til å etterfølge Lønnum.

(NTB)

UTFLUKT:</B> Frps delegater og familiene deres skal studere Systembolaget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer