FrP-politiker anmeldt for underslag

Nå har Adrian Ness Løvsjø sagt opp stillingen som rådgiver i FrPs stortingsgruppe og søker permisjon fra politiske verv.

ANMELDT: Ordførerkandidat og gruppeleder i Porsgrunn FrP, Adrian Ness Løvsjø, skriver i en pressemelding mandag kveld at han er blitt anmeldt for underslag. FOTO: FrP
ANMELDT: Ordførerkandidat og gruppeleder i Porsgrunn FrP, Adrian Ness Løvsjø, skriver i en pressemelding mandag kveld at han er blitt anmeldt for underslag. FOTO: FrP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ordførerkandidat og gruppeleder for Porsgrunn FrP, Adrian Ness Løvsjø, avslører mandag kveld at han er anmeldt for underslag av sin tidligere arbeidsgiver Kiwi.

«Det har i dag blitt kjent at jeg har begått en alvorlig feil i et tidligere arbeidsforhold. Dette er noe jeg beklager på det sterkeste. På grunn av situasjonen jeg har satt meg selv i har jeg valgt å søke permisjon fra mine folkevalgte og tillitsverv i partiet inntil videre», skriver Ness Løvsjø på Facebook.

Det var Telemarksavisa som først omtalte saken.

30 000 kroner

I en pressemelding som ble sendt ut mandag kveld skriver Ness Løvsjø at han ble oppsagt av Kiwi i januar, på bakgrunn av underslag på 30 000 kroner. I pressemeldingen skriver han at beløpet nå er tilbakebetalt.

Han opplyser at saken er anmeldt av tidligere arbeidsgiver, og er under behandling av politiet i Grenland.

«Jeg vil framover jobbe hardt for å bygge opp igjen tillit både hos mine partifeller og hos mine nære og kjære. Beklager!»

Dagbladet har vært i kontakt med Ness Løvsjø, som viser til pressemeldingen.

Sier opp

Ness Løvsjø fikk nylig jobb som rådgiver i FrPs stortingsgruppe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer