Frp-politiker slakter Sandbergs fiskeripolitikk: - Jeg er kjempeskuffet over Per

Frp-politiker fra Finnmark til angrep på Per Sandbergs fiskeripolitikk under partiets landsmøte.

UT MOT SANDBERGS POLITIKK: Johnny Olaussen fra Finnmark Frp mener fiskeripolitikken som føres av regjeringa ødelegger fisket. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
UT MOT SANDBERGS POLITIKK: Johnny Olaussen fra Finnmark Frp mener fiskeripolitikken som føres av regjeringa ødelegger fisket. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Per Sandberg og Frps fiskeripolitikk får stryk under partiets landsmøte i helga - av Sandbergs egen partifelle. 

Johnny Olaussen, Frp-politiker fra Finnmark, langet ut fra talerstolen mot Sandberg og regjeringens fiskeripolitikk. Olaussen hevder norske myndigheter over tid har latt storkapitalen ødelegge fisket, og at Frp bare gjør saken verre.

Konsekvensene kan være fraflytting og store vanskeligheter for unge fiskere å komme seg inn i bransjen, ifølge Olaussen. 

- Jeg er kjempeskuffet over vår egen fiskeriminister. Jeg liker Per Sandberg som person, men den jobben han gjør nå er jeg ikke fornøyd med. Frp viderefører politikken som er ført av alle regjeringer, til alle år. Dette er ikke noe Frp har startet, men jeg tror Frp gjør det enda verre, sier Olaussen til Dagbladet like etter talen sin. 

- Ikke for folk flest Finnmarkingen går så langt som å si at Frp-strategene må revurdere slagordet «Frp - for folk flest» dersom ikke Sandberg endrer linje. Slik det er i dag, er det storkapitalen, ikke folk flest, som tjener på at Per Sandberg er fiskeriminister, ifølge Olaussen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer