Frp-politikere trekker seg etter påstått mobbing

I Fremskrittspartiets bystyregruppe i Narvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire faste og to vararepresentanter fra den ni mann store bystyregruppa har meldt seg ut av partiet etter angivelig langvarig mobbing og trakassering.

I en pressemelding sendt til avisa Fremover beskriver de det de opplever som langvarig mobbing og trakassering internt i partiet.

«Vi finner oss ikke lenger i en situasjon der vi må tåle betegnelser som «udugelig», som «lobotomert», «tomhjerner», «uten ryggrad» og «inkompetente"», skriver de.

Gruppa har også gitt partileder Siv Jensen og generalsekretær Øystein Lid beskjed om situasjonen. De kunne få et møte med dem i januar, men har opplevd situasjonen som så uutholdelig at de ikke kunne vente til da.

- Vi har hatt en konflikt som har pågått i mange år, men som har hardnet til de siste to årene. Det har vært mobbing, trakassering og sjikane, sier varaordfører Trond Millerjord, som er en av dem som trekker seg, til Nettavisen.

Den angivelige mobbingen kommer ifølge ham fra Frps stortingsrepresentant Torgeir Trældal som i mange har ledet lokalpartiet.

- Jeg stiller meg uforstående til dette. Jeg hører hva de sier, men jeg kjenner meg ikke igjen i det de har sagt, sier Trældal.

(NTB)