Frp-profil har anmeldt Berg

Frp-profil Tone Ims Larssen og FNBs Cecilie Lyngby har anmeldt byråd Lan Marie Berg (MDG) og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune.

ANMELDES: Fylkesleder i Oslo Frp, Tone Ims Larssen, har politianmeldt byråd Lan Marie Berg (MDG) og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune fra 2016 og fram til i dag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ANMELDES: Fylkesleder i Oslo Frp, Tone Ims Larssen, har politianmeldt byråd Lan Marie Berg (MDG) og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune fra 2016 og fram til i dag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag varslet fylkesleder i Oslo Frp, Tone Ims Larssen, at hun vil politianmelde byråd Lan Marie Berg (MDG) og byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Politianmeldelsen omhandler brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune.

Lørdag ettermiddag bekrefter Larssen at hun, sammen med Cecilie Lyngby, har levert anmeldelsen til Oslo politidistrikt.

Lyngby er bystyrerepresentant i Oslo for Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB).

- Jeg velger å politianmelde Lan Marie Berg og Raymond Johansen på bakgrunn av alle bruddene på arbeidsmiljøloven som har blitt gjort fra 2016 og fram til i dag, sier Tone Ims Larssen til Dagbladet.

Dagbladet har lørdag ettermiddag forsøkt å få en bekreftelse fra politiet på at anmeldelsen er mottatt, foreløpig uten å lykkes.

Avfeier anmeldelsen

Byrådsleder Johansen avfeier anmeldelsen som et forsøk på skape oppmerksomhet og omtale. Dagbladet har også vært i kontakt med MDG, som lar byrådslederen svare på vegne av Berg, som er i permisjon.

- Politianmeldelse av politiske kollegaer, staten, kommunen og organisasjoner har vært en vanlig metode for Frp-politikere for å skape oppmerksomhet og omtale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer