Frp-representant: - Jorda går jo ikke under hvis samarbeidsavtalen skrinlegges!

Stigende Venstre-irritasjon i Frp. Høyre og Frp i nytt møte nå i kveld.

STILLSTAND: Mandag kveld skulle egentlig budsjett-partnerne på Stortinget være ved veis ende. Slik gikk det ikke. På bildet får Gjermund Hagesæter (Frp) en klapp på skulderen av Svein Flåtten (H). Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
STILLSTAND: Mandag kveld skulle egentlig budsjett-partnerne på Stortinget være ved veis ende. Slik gikk det ikke. På bildet får Gjermund Hagesæter (Frp) en klapp på skulderen av Svein Flåtten (H). Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Akkurat nå har Frp's stortingsgruppe gjort seg ferdig med et drøyt to timer langt møte for å finne ut hvor partiets smertegrense i de pågående budsjettforhandlingene går.

Like etterpå gikk parlamentarisk leder i Frp, Harald T. Nesvik, og partiets delegasjonsleder i forhandlingene, Gjermund Hagesæter, til et nytt møte: Nå med sine motstykker i Høyre, samt en del kommunikasjonsfolk.

Ingen ville fortelle Dagbladet hva som sto på møteagendaen, men på vei til møtet svarte Hagesæter følgende på spørsmål om regjeringspartiene vil sende over et nytt tilbud til sentrumspartiene nå i kveld:

- Det får vi se på.   Stigende Venstre-frustrasjon i Frp Da Hagesæter tok seg tid til å gi Dagsrevyen en statsusoppdatering underveis i gruppemøtet tidligere i kveld, hadde han ikke mye å si. Han framholdt at regjeringspartiene allerede har strukket seg langt for å imøtekomme Venstre og KrF.

- Nå sitter vi i gruppemøtet og diskuterer om vi kan foreta ytterlige tilpasninger som gjør at vi kommer enda lengre i retning av det som KrF og Venstre ønsker, sa han.

Partiet diskutere altså hvilke hjertesaker de kan ofre. Det skjer ikke uten irritasjon. Etter det Dagbladet forstår, er det særlig Venstre og deres grønne skatteskjerpelser som provoserer Frp-erne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer