Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Frp-sjef terroriserer folkevalgte

Jagland skarp mot Frps generalsekretær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Stortingets presidentskap ber enstemmig Fremskrittspartiet om å legge fram alle dokumenter i skattesaken for presidentskapet.

Fremskrittspartiets medlem i presidentskapet, Carl I. Hagen, var ikke med på møtet fredag morgen. Han er på ferie i Spania.

Presidentskapet vurderte ikke å trekke tilbake støtte til Frp\'s stortingsgruppe.

Stortingspresident Thorbjørn Jagland (Ap) avviser alle beskyldninger om at presidentskapet driver partipolitikk, eller på noen måte er ute etter Frp.

- Ikke en sak for Mo

Han kritiserer også Frp for at partiet overlater saksbehandlingen til generalsekretær Geir A. Mo.

- Beskyldningene om at presidentskapet driver partipolitikk, er et forsøk på å styre presidentskapet vekk fra ansvaret det har for å se til at offentlige midler blir brukt til det de skal.

- Det er en uholdbar situasjon når en partisekretær forsøker å styre de folkevalgte. Å forsøke å terrorisere folkevalgte til ikke å gjøre jobben sin, hører ikke hjemme i et demokrati, sier Jagland. (NTB) .

 ALT PÅ BORDET:  Stortingspresident Thorbjørn Jagland orienterer media etter dagens vedtak: Stortingets presidentskap vil ha alle papirer på bordet i Frp\'s skattesak. Foto: Morten Holm, Scanpix.
ALT PÅ BORDET: Stortingspresident Thorbjørn Jagland orienterer media etter dagens vedtak: Stortingets presidentskap vil ha alle papirer på bordet i Frp\'s skattesak. Foto: Morten Holm, Scanpix. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!