- Frp skal ikke styre innvandringspolitikken

- Frp representerer mindretallet i folket, sier Oslo-ordfører Fabian Stang (H).

UT MOT FRPHøyre-ordfører i Oslo, Fabian Stang, sier det er leit at Frp-representant Christian Tybring-Gjedde rakker ned på innvandrere. Han sier Frp ikke representerer flertallssynet og derfor ikke skal styre innvandringspolitikken i en borgerlig regjering. Foto: Jo Straube / Dagbladet
UT MOT FRPHøyre-ordfører i Oslo, Fabian Stang, sier det er leit at Frp-representant Christian Tybring-Gjedde rakker ned på innvandrere. Han sier Frp ikke representerer flertallssynet og derfor ikke skal styre innvandringspolitikken i en borgerlig regjering. Foto: Jo Straube / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nye tall fra SSB viser at nordmenn er blitt mer positive til innvandring og innvandrere. 73 prosent av befolkningen mener innvandring bidrar til berikelse av norsk kultur, viser SSB-undersøkelsen som avisa Vårt Land skrev om i går. Frp-representant Christian Tybring-Gjedde sa til avisa at han ikke tror på tallene.

- Mot folkets vilje - Jeg tror ikke på dette i det hele tatt. Det er bare å se på hva som skjer i Oslo, der alle flytter vekk fra innvandrerne. Det er ikke noen tvil om at innvandringspolitikken drives mot folkets vilje, sier Tybring-Gjedde til avisen.

Rakker ned på innvandrere Oslo-ordfører Fabian Stang (H) er helt uenig med Tybring-Gjedde.- Jeg blir lei meg når noen alltid skal rakke ned på innvandrere. Derfor er jeg glad for undersøkelser som viser at stadig flere innser at innvandrerne bidrar positivt til det norske samfunnet. Jeg tror faktisk Tybring-Gjedde står mer og mer alene også i Frp. Jeg tror flere og flere også i Frp ser positivt på innvandring og innvandrere, selv om det alltid er fristende å spille på innvandrerfrykt, sier Stang til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer