- Frp står med ryggen mot veggen

Fremskrittspartiets forslag om en folkeavstemning vitner om et desperat parti som blir drevet fra skanse til skanse, mener eksperter.

ØNSKER FOLKEAVSTEMNING: Siv Jensen mener det er udemokratisk om de andre partiene ikke støtter Frp's forslag om folkeavstemning om Syria-avtalen. Foto: NTB SCANPIX
ØNSKER FOLKEAVSTEMNING: Siv Jensen mener det er udemokratisk om de andre partiene ikke støtter Frp's forslag om folkeavstemning om Syria-avtalen. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under fire timer etter at Frp-toppene kom ut fra et to og en halv time langt krisemøte om Syria-avtalen i går, var forslaget deres om en folkeavstemning lagt dødt av de andre partiene på Stortinget.

Eksperter mener Fremskrittspartiets utspill i Syria-saken vitner om et desperat parti.

- Dette viser at Frp står med ryggen mot veggen, sier professor i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, Trond Nordby, til Dagbladet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer