DRIVSTOFFKRANGELEN

Frp-statsråd: - Sp er ulv i fåreklær

- Senterpartiet er bilistenes mest utro tjener, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

BILPOLITIKK: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen hevder at når Senterpartiet kritiserer Frp for bilpolitikken, så er det som om pyromanen kritiserer brannvesenet. Her fra åpningen av Skjeggestad bru på E18 ved Holmestrand sommeren 2016. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
BILPOLITIKK: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen hevder at når Senterpartiet kritiserer Frp for bilpolitikken, så er det som om pyromanen kritiserer brannvesenet. Her fra åpningen av Skjeggestad bru på E18 ved Holmestrand sommeren 2016. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Frp-statsråden reagerer sterkt på at Trygve Slagsvold Vedum i Dagbladet i dag hevder at bilistene hadde det bedre under rødgrønt styre. Senterpartiet foreslår reduserte drivstoffavgifter i sitt alternative reviderte statsbudsjett.

- Senterpartiet er bilistenes mest utro tjener – rett og slett ulv i fåreklær. Når Sp nå kritiserer Frp, så er det pyromanen som kritiserer brannvesenet.

- For bilistene er løsningen større makt til Frp, ikke mer makt til opposisjonen. Man gir ikke fyrstikker til pyromaner dersom målet er færre branner, sier Ketil Solvik-Olsen.

Måtte forhandle

På spørsmål om hvordan han nå ser på økningen i drivstoffavgiftene i 2017-budsjettet, svarer Frp-statsråden:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer