Fr.p. storfornøyde

- Vi er selvsagt fornøyd med at Markedsrådet har kommet fram til at poltisk TV-reklame er lov. Men det ville ikke overraske oss om Kr.F. eller andre gledesdrepere får gjennom et forbud i Stortinget, sier generalsekretær Geir Mo i Fremskrittspartiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er underlig at det er lov til å hevde at du kommer til himmelen når du drikker Coca Cola, men forbudt å si at du kommer samme sted ved å tro på Jesus, legger han til - med klar adresse til reklameforbudet, som også gjelder religiøse annonser.

Ingen planer

Det var Fremskrittspartiets lavbudsjettsreklame foran Stortingsvalget i fjor høst som fikk Forbrukerombudet til å sette foten ned. Men partiet har foreløpig ingen planer om å produsere nye TV-annonser.

 - Vi vil nok se på mulighetene. I tillegg til de store, riksdekkende kanalene finnes det jo både radio og TV på lokalplanet. Disse stasjonene er også interessante for oss, sier Geir Mo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer