Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frp størst i Østfold

Fremskrittspartiet er størst også i Østfold med en oppslutning på 32,9 prosent i fylket, viser en meningsmåling som Opinion har utført for Fredriksstad Blad i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arbeiderpartiet får en oppslutning på 27,8 prosent, som gir en tilbakegang på 12,3 prosentpoeng sammenlignet med stortingsvalget i 1997. Fremskrittspartiet gjør et kjempehopp fra 15,9 prosent ved stortingsvalget i 1997 til 32,9 prosent. Høyre får 13,9 prosent, som ligger 1,5 prosentpoeng over resultatet fra stortingsvalget.

Bare 28 prosent av Frps egne velgere vil gi Øystein Hedstrøm en ny periode på Stortinget, ifølge den samme undersøkelsen. 61 prosent av Frps egne velgere svarer at partiet bør ha andre kandidater på de sikre plassene. 28 prosent er positive til å gi Hedstrøm fire nye år på Stortinget.

I en kommenter sier Øystein Hedstrøm at undersøkelsen ikke inneholder noen katastrofetall for ham:

- Å ha støtte fra nesten en tredel av dem som sympatiserer med Frp, er en betydelig støtte. Det er jo ikke sikkert at de 60 andre prosentene hadde klart å enes om en kandidat, sier Hedstrøm til Fredriksstad Blad.

(NTB)