SLAPP UNNA MED BLÅMERKER: Stortingsrepresentant Morten Ørsal Johansen slapp unna med blåmerker etter en alvorlig ulykke fredag kveld. Foto: Jacques Hvistendahl
SLAPP UNNA MED BLÅMERKER: Stortingsrepresentant Morten Ørsal Johansen slapp unna med blåmerker etter en alvorlig ulykke fredag kveld. Foto: Jacques HvistendahlVis mer

Frp-topp i alvorlig bilulykke

Bilen veltet rundt, slapp unna med blåmerker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Frp's landbrukspolitiske talsmann Morten Ørsal Johansen slapp unna med å bli mørbanket og noen blåmerker etter en dramatisk bilulykke fredag kveld, melder NRK.

Ulykken inntraff rundt klokka 21.30 da Ørsal Johansen og kona kjørte langs Østsinnivegen i Nordre Land. I en sving møtte de en annen bil.

- Han kom på feil side av veien, og jeg prøvde å vrenge unna, sier Ørsal Johansen, som representerer Oppland på Stortinget, til NRK.

Den brå unnamanøveren førte til Ørsal Johansen  ikke maktet å holde bilen på veien.

- Jeg kom ut på kanten av vegen og mistet kontroll på bilen. Vi veltet rundt, forteller han til NRK. 

Til Dagbladet sier Ørsal Johansen at han fortsatt er svært medtatt etter ulykken, og at han ikke ønsker å kommentere den nå.

Både Ørsal og kona slapp unna med noen blåmerker, og de er begge to veldig lettet over at det gikk så bra som det gjorde. De ble begge sendt til sjukehus, men ble skrevet ut etter kort tid, opplyser NRK.

Bilen gikk det verre med.

Etter ulykken skrev stortingspolitikeren følgene på sin Facebook-profil:

«Jaja, har kjøpt nye deler til BMW'n. Skjermer, støtfanger og felger. Nå er bilen totalvrak etter rundkast i Østsinniåsen. Men det gikk bra med både NN (kona) og meg».

Kona har selv kommentert Facebook-meldingen: «Vi var utrolig heldige, Morten min. Fy fader å gæernt detta kunne gått...»