Frp-topp truer med mer sex, dop og fyll

Per Sandberg, en av FrPs sterke menn, har sett seg lei på at andre partier kritiserer Frps moralske tilstand. I et intervju med Adresseavisen truer han med å ta igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sandberg forsvarer ikke hva Terje Søviknes angivelig skal ha gjort, men mener andre partier bedriver dobbeltmoral og hykleri av grovt kaliber når de dømmer Fremskrittspartiets håndtering av sex-sakene nord og ned.

- Jeg utfordrer hvilken som helst partileder eller fylkesleder til å stå med speiderhilsen og sverge på at det ikke har skjedd «uakseptable» ting i egne rekker i løpet av de siste tre årene. Jeg tror de vil sprekke en etter en dersom det ble kastet lys over hva som egentlig ligger begravet, hevder Sandberg overfor Adresseasvisen.

Horer og glattcelle

Sandberg tar kraftig til motmæle mot påstander om at Frp sliter med ukultur i sine rekker.

- Dersom det finnes noen ukultur, gjelder det hele fjøla - på tvers av partigrensene. Det er det masse eksempler på, sier Sandberg, og lister opp:

  • Er det god moral når en partitopp i Midt-Norge på regulativreise i utlandet forlater baren i underbuksa med en prostituert under hver arm, eller at tre i det samme reisefølge havner på glattcelle for fyll?
  • Er det god moral når unge jenter melder seg ut av et ungdomsparti etter graverende møte med narkotika og sex på sommerleir?
  • Eller er det god moral når en sentral stortingspolitiker blir en del av «live-showet» om kvelden under en komitéreise på vegne av Stortinget?

- Ikke alt av dette er direkte ulovlig, men det sier muligens noe om moral. Den samme som Frp nå blir beskyldt for å mangle av partitoppene til de jeg snakker om, raser Sandberg.

På helsa løs

Ifølge Sandberg har de siste dagers hendelser gått sterkt ut over helsa til flere Frp-politikere.

- Jeg har kollegaer på Stortinget som nå er på bristepunktet. De har familiemedlemmer som nå sykemelder seg på grunn av mobbing. Vi kan ikke ha det slik.

- Dersom det ikke blir slutt på dette, vurderer jeg å tømme hele skittentøykurven. Så får vi se om det er våre politikere som sitter igjen med svarteper, truer Sandberg overfor Adresseavisen.