Jon Helgheim:

Frp-topp vrakes

Fremskrittspartiet-profil Jon Helgheim tapte kampen om førsteplassen på stortingsvalglista til Buskerud Frp.

VRAKES: Frp-topp Jon Helgheim tapte kampen om førsteplassen på stortingsvalglista til Buskerud Frp. Foto: Berit Roald / NTB
VRAKES: Frp-topp Jon Helgheim tapte kampen om førsteplassen på stortingsvalglista til Buskerud Frp. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ettermiddag opplyser Frp-topp Jon Helgheim at han tapte kampen om førsteplassen på stortingsvalglista til Buskerud Frp. Det var TV 2 som først meldte om resultatet.

- I dag tapte jeg valget om førsteplassen på Frps liste i Buskerud. Frps delegater i Buskerud ønsket ikke meg på Stortinget i neste periode fordi de var misfornøyd med plassene nedover på listen. Slik er politikken noen ganger, skriver Helgheim på sin egen Facebook-side.

- Jeg vil takke for den muligheten jeg fikk til å være stortingsrepresentant i fire år. Jeg har lært veldig mye og forsøkt å benytte muligheten jeg fikk fullt ut. Frp har den beste politikken, men i neste periode blir det andre enn meg som skal fronte denne politikken. Det føles vemodig at det ikke blir mer, men slik er det.

Det var Morten Wold som vant kampvoteringen om plassen med 23 mot 17 stemmer, som resulterer i at Helgheim er helt ute av stortingslista.

- Jeg er glad og takknemlig for støtten. Ser fram til å drive valgkamp, sier Wold til TV 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer