- Frp-topper frykter Sandbergs bok

Partileder Siv Jensen har ingen planer om å lese den.

FORFATTER: Flere personer skal ønske å stanse den kommende boka til avtroppende Frp-nestleder Per Sandberg. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
FORFATTER: Flere personer skal ønske å stanse den kommende boka til avtroppende Frp-nestleder Per Sandberg. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sandberg har vært en av Fremskrittspartiets framtredende politikerne de siste årene. Han er inne i sin femte periode på Stortinget, og har vært en omdiskutert skikkelse i det politiske Norge.

Mandag slapp han imidlertid nyheten om at han gir seg som partiets nestleder, kort tid etter at han takket nei til å gå inn i regjering. Samtidig er han snart aktuell med en bok om sitt politiske liv.

Samtidig er han snart aktuell med en bok om sitt politiske liv.

- På trygg juridisk grunn Boka, med det pirrende navnet «Mot min vilje. Oppklaringen av et politisk liv», har ifølge flere medier spredt frykt internt i Frp. Det er ventet at boka vil inneholde kritikk av måten partiledelsen har håndtert enkeltsaker på.

VG skriver at flere av partiets topp-politikere frykter innholdet i boka og at det skal komme avsløringer om enkeltpersoner.

- Enkelte av avsløringene og påstandene om enkeltpersoner i den varslede boken skal være så heftige at folk langt opp i partiets sentrale organer frykter juridiske følger dersom de blir trykket i sin opprinnelige form, skriver avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.