- Frp-topper frykter Sandbergs bok

Partileder Siv Jensen har ingen planer om å lese den.

FORFATTER: Flere personer skal ønske å stanse den kommende boka til avtroppende Frp-nestleder Per Sandberg. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
FORFATTER: Flere personer skal ønske å stanse den kommende boka til avtroppende Frp-nestleder Per Sandberg. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sandberg har vært en av Fremskrittspartiets framtredende politikerne de siste årene. Han er inne i sin femte periode på Stortinget, og har vært en omdiskutert skikkelse i det politiske Norge.

Mandag slapp han imidlertid nyheten om at han gir seg som partiets nestleder, kort tid etter at han takket nei til å gå inn i regjering. Samtidig er han snart aktuell med en bok om sitt politiske liv.

Samtidig er han snart aktuell med en bok om sitt politiske liv.

- På trygg juridisk grunn Boka, med det pirrende navnet «Mot min vilje. Oppklaringen av et politisk liv», har ifølge flere medier spredt frykt internt i Frp. Det er ventet at boka vil inneholde kritikk av måten partiledelsen har håndtert enkeltsaker på.

VG skriver at flere av partiets topp-politikere frykter innholdet i boka og at det skal komme avsløringer om enkeltpersoner.

- Enkelte av avsløringene og påstandene om enkeltpersoner i den varslede boken skal være så heftige at folk langt opp i partiets sentrale organer frykter juridiske følger dersom de blir trykket i sin opprinnelige form, skriver avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer