Frp tror resultatet blir dårlig

- Mye som tyder på at vi ikke når målet, sier Geir Mo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TJUVHOLMEN (Dagbladet): - Vårt offisielle mål er å oppnå det samme som vi gjorde i siste kommunevalg, sier Frps generalssekretær Geir Mo til Dagbladet.

I 2007 fikk Frp 17,5 prosent av stemmene.

- Men nå er det mye som tyder på at vi ikke kommer til å gjøre det like godt som da, sier Mo.

- Blottet for politisk debatt - Dette har på mange måter vært et unntaksvalg, sier Mo.

- Hvordan har terroraksjonen rammet Frp?

- Hele valgkampen har vært preget av stort fokus på Arbeiderpartiet. Valgkampen har vært blottet for politisk debatt, sier Mo.

Må ha 17,5 prosent Frps stortingsrepresentant og Frps kulturpolitiske talsperson Ib Thomsen sier til Dagbladet at de må ha samme resultat som sist hvis han skal være fornøyd. Det er 17,5 prosent.

- Jeg har en god følelse og jeg blir skuffet hvis vi ikke får dette til, sier Thomsen til Dagbladet. Han er en av de første Frp-toppene som har kommet til valgvaka i Oslo.

Frps Henning Holstad er ikke like positiv.

- Jeg er redd vi kan tape noe, sier han til Dagbladet.

Han tror hvis Frp vil tape stemmer, så vil de tape dem til Høyre.

- Hvis det blir borgerlig flertall blir det helt på vippen. Dette er veldig spennende, sier Holstad til Dagbladet.

- Ødelagt i kroppen Frps Mazyar Keshvari sier han har en «god følelse».

- Etter et valg skal man være ødelagt i kroppen. Og det er jeg. Det betyr at man har gjort alt man kan gjøre for å vinne dette valget, sier Keshvari til Dagbladet.

Han håper nå at de klarer å snu de dårlige meningsmålingene.

- Vi har gjort det før og jeg håper at vi skal klare å gjøre det igjen, sier Keshvari. - Vårt offisielle mål er å oppnå det samme som vi gjorde i siste kommunevalg. I 2007 fikk Frp 17,5 prosent av stemmene. - Men nå er det mye som tyder på at vi ikke kommer til å gjøre det like godt som da. - Dette har på mange måter vært et unntaksvalg. - Hvordan har terroraksjonen rammet Frp? - Hele valgkampen har vært preget av stort fokus på Arbeiderpartiet. - Valgkampen har vært blottet for politisk debatt