Frp's helsetopp: - Gjennomslag helt avgjørende

Åshild Bruun-Gundersen er krystallklar: Frp-seirene i Granavolden må bli gjennomført - i tillegg til de nye bompengekravene.

MÅ FÅ GJENNOMSLAG: Åshild Bruun-Gundersen sier det er helt avgjørende at Frp får gjennomslag for sine nye bomkrav.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
MÅ FÅ GJENNOMSLAG: Åshild Bruun-Gundersen sier det er helt avgjørende at Frp får gjennomslag for sine nye bomkrav. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Blekket var ikke tørt etter at Fremskrittspartiet printet ut sine nye bompenge-krav før KrF og Venstre avviste dem og slo fast at de bryter med Granavolden-plattformen.

- Flere av bompengekravene fra Frp bryter med regjeringsplattformen. Det er ikke aktuelt, slår KrFs parlamentariske leder Hans Fredrik Grøvan fast overfor Dagbladet.

Seks nye krav

Fremskrittspartiets landsstyre - partiets øverste organ mellom landsmøtene - vedtok i dag seks bomkrav, der de mest betente er:

Stoppe alle nye bypakkerEndre nullvekstmåletNei til veiprising

Landsstyremøtet ga Siv Jensen tydelig beskjed om hvor skoen trykker rundt om i landet og ga et tydelig mandat til å forhandle med de andre regjeringspartiene.

Ifølge personer til stede på møtet var det preget av et «sterkt engasjement» i partiet som opplever at velgerne deres plukkes med kirurgisk presisjon av protestpartiet Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB).

«Må bli effektuert»

Forventningene til Fremskrittspartiets helsepolitiske talsperson, stortingsrepresentant og medlem av landsstyret Åshild Bruun-Gundersen er helt klart:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer