Frps Siv Jensen: - Jeg blir uvel av å se videoen

Siv Jensen reagerer kraftig på de umenneskelige handlingene som utføres av Taliban-soldatene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||En video som den arabiske TV-stasjonen Al Aal har publisert, viser menn med turban som samler seg rundt en kvinne med svart hette over hodet, plukker opp store steiner og kaster dem på henne til hun ligger helt urørlig på bakken.

Kvinnen skal ha blitt dømt til døden fordi hun hadde vært ute med en mann.

Bildene er en kraftig påminnelse om at Taliban fortsatt kontrollerer områdene nordvest i landet med den strenge islamske straffeloven sharia.

- Videoen er sjokkerende. Jeg blir uvel av å se den, sier Jensen, og viser til at dette er de barbarene norske soldater kjemper mot hver eneste dag. 

- Dolkes i ryggen - I Norge har vi en debatt om soldatenes språkbruk. Forsvarsministeren dolker soldatene våre i ryggen, fremfor å støtte opp under den ubeskrivelig viktige kampen våre kvinner og menn gjør.

- Jeg blir uvel av og se denne videoen, men vi vet jo at dette er noe som skjer under Taliban hver eneste dag, nettopp derfor kan vi ikke lukke øynene for disse grusomhetene.

- Venter annen tone - Jeg forventer nå at forsvarsministeren bruker en annen tone ovenfor våre soldater, og ikke minst sørger for at de har det beste utstyret tilgjengelig for å bekjempe disse tyrannene som steiner kvinner til døde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer