Frps talsmann på innvandring vil ha full asylstopp

- Vi er langt over grensa for hvor mange flyktninger vi kan ta imot, sier Mazyar Keshvari.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mazyar Keshvari, Frps innvandringspolitiske talsperson, sier Norge ikke bør ta imot flere asylsøkere.

- Det er ingen tvil om at Frp har vært forut for vår tid. Det er det ikke mulig å motsi. Jeg har ikke lyst til å si «hva var det vi sa?» til Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet, men jeg har mer lyst til å utfordre dem. Hvor går grensa? Hvor mange mennesker kan et land på 5 millioner mennesker ta i mot og gi reell god hjelp til? Hvorfor er det feil å ønske å hjelpe millioner av medmennesker i nød fremfor å ta imot relativt få mennesker her til en høyere kostnad?

- Hvor mange mener du vi kan ta imot?

- Jeg mener vi er langt over grensa. Det burde vært full stopp og så burde vi kartlagt hvor mange flyktninger vi kan ta imot etter UNHCR sin modell, sier Keshvari.

Vår andel Blant annet Venstre har uttalt seg kritisk til Frps linje i asylsaker og hevdet partiet vingler. Venstre skrotet samtlige av regjeringas forslag til asylinnstramminger forrige uke. 

Stortingspolitiker Keshvari fra Oslo understreker samtidig at det er viktig at Norge tar sin skjerv av ansvaret i den internasjonale flyktningkrisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer