Fru Reagan på sykehus

Presidentenken falt stygt i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): USAs tidligere førstedame Nancy Reagan (81) ble i dag fraktet til sykehus etter at hun falt stygt under et ferieopphold i London.

Enken etter avdøde president Ronald Reagan skled og falt på hotellrommet sitt i dag morges. Hun er på et ti dagers besøk i London for å møte gamle kjente.

- Legene har undersøkt henne, og hun skal ikke ha blitt alvorlig forslått. Hun er nå sendt tilbake til hotellrommet for å hvile. Og hun vil følge legenes anbefalinger om å begrense sine aktiviteter de neste to ukene til smertene er redusert, sier sekretæren Cathy Bush i en pressemelding.

Reagan har brukt oppholdet i London til å besøke sin gamle venninne Margaret Thatcher, som for to dager siden feiret 30-års jubileumet for hennes innsettelse som britisk statsminister.

Den tidligere førstedamen har også vært på besøk hos prins Charles og hans nye kone Camilla Parker Bowles.

VENNINNER: Nancy Reagan (t.v) har blant annet vært på besøk hos sin nære venninne Margaret Thatcher. I går skled hun og falt stygt på sitt hotellrom i London. Dette bildet er fra i fjor, like etter at hennes mann og ekspresident Ronald Reagan gikk bort. Foto: Scanpix
VENNINNER: Nancy Reagan (t.v) har blant annet vært på besøk hos sin nære venninne Margaret Thatcher. I går skled hun og falt stygt på sitt hotellrom i London. Dette bildet er fra i fjor, like etter at hennes mann og ekspresident Ronald Reagan gikk bort. Foto: Scanpix Vis mer
AKTIV: Nancy Reagan har holdt et høyt aktivitetsnivå etter sin manns død. Ulykken i dag skjedde under en ti dagers London-ferie.