Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fru Smith på slanker'n

SVETTER: Kaloribombene er lagt til side, nå forsøker Fru Smith å slanke seg. Meldingene tyder på at kiloene renner av den brystfagre fotomodellen fra Texas. Foto: Albrecht Gerlach Anna Nicole Smith (27) er på slanker'n. Over 20 kilo skal den brystfagre fotomodellen ha bort. For å livnære seg, satser hun alt på å få nye modell-oppdrag, i hvert fall til retten har tatt stilling til om hun skal få noen av millionene etter sin avdøde ektemann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge svenske Aftonbladet har Fru Smith blitt fast kunde på treningsinstituttet Billy Blank's Gym i Van Nuys i California.

Den storvokste Texas-kvinnen som ble kjent i Norge for sine bryster da hun for noen år siden figurerte på butikkjeden Hennes & Mauritz' reklameplakater, trener nå om lag en og en halv time hver dag. Instruktørene har laget et eget treningsprogram, som synes å være vellykket for Fru Smith.

Antydninger i sladrebladene i USA kan tyde på at hun allerede har krøpet under 90 kilo. Noe som ikke er dårlig, når man tidligere påsto at hun veide godt over 100.

Men slankingen til tross, hun kommer fortsatt ikke inn i de trange jeansene som hun poserte i da hun slo igjennom som brystfager modell.

Skal Anna Nicole Smith igjen kunne livnære seg som modell, må hun nok gå ned noen kilo til.

Striden med barna til hennes avdøde ektemann, multimillionæren Howard Marshall, pågår for fullt. Det er liten tvil om at Fru Smith trenger noen av millionene etter ektemannen. For ifølge Aftonbladet skal hun i løpet av det siste året ha klart å pådra seg en gjeld på om lag 50 millioner kroner. Noe som igjen førte til at hun er slått personlig konkurs.

Forhåpentligvis er det slutt med feite sauser og kaloribomber. Nå er det svette og trening som gjelder for Fru Smith.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media