Frykter at drapsdømt influencer (23) blir banket opp i fengselet

Abbe «Blattelito» Alsaadi (23) er dømt for å ha drept eksen, for så å ha iscenesatt drapet som selvmord.

LUFTSLOTT: Den svenske influenceren Abbe «Blattelito» Alsaadi (23) levde et luksusliv i sosiale medier. Nå er han dømt til 18 år i fengsel for blant annet drap. Video: Expressen Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske influenceren Abbe «Blattelito» Alsaadi (23) hadde over 100 000 følgere på sosiale medier, hvor han hadde bygd seg opp et image som glamorøs treningsguru.

23-åringen har imidlertid tilbrakt de siste månedene bak lås og slå. Han ble i forrige uke dømt til 18 års fengsel for å ha drept sin ekskjæreste Annie (29) og iscenesatt dødsfallet som et selvmord. Umiddelbart etter drapet sanket han trøst og støtte fra følgerne sine, og har hele tida hevdet sin uskyld.

Storavisa Expressen melder i dag at Alsaadi for tida sitter på isolat i fengselet, etter et voldsomt utbrudd og grove trusler mot betjentene. Samtidig er kriminalomsorgen redde for at medfanger skal banke ham opp.

- Vil slåss

Ifølge kriminalomsorgens rapport fikk 23-åringen et sinneutbrudd der han begynte å slå og sparke i døra som leder ut til luftegården. Videre kalte han betjentene for «horunger», og spesialpersonell måtte tilkalles for å få kontroll over situasjonen.

Det framgår også at influenceren - som ifølge sitt image er dopingfri - flere ganger har gjemt unna medikamenter og ødelagt diverse gjenstander. Han har også uttrykt vilje til å slåss med personalet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer