Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Frykter at folk skal kveles av røyk

De to første etasjene smadret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skal være røykutvikling i de to første etasjene i den kollapsede boligblokken i Ålesund, og brannvesenet frykter at personer i ruinene kveles av røyk.

Seks personer er savnet.

- De to første etasjene er smadret. Det kommer røyk ut derfra, og brannvesenet driver og slukker, sier Svein Ove Ekornesvåg, som er øyenvitne på stedet, til NTB.

Redningsmannskapene skal først og fremst være bekymret for røykutviklingen.

- Brannvesenet er redde for folk som kan være fanget i første og andre etasje. Hvis det blir mer røyk kan de være ille ute. De kan bli kvalt, sier Ekornesvåg.

Fjellveggen bak skal ifølge Ekornesvåg ha glidd ut og skjøvet boligblokken framover. De nederste etasjene er smadret. I tillegg frykter brannvesenet at det er en propantank i ruinene. (NTB).

RØYK: Brannvesenet i arbeid ved boligblokken som kollapset i Fjelltunveien i Ålesund i natt. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
RØYK: Brannvesenet i arbeid ved boligblokken som kollapset i Fjelltunveien i Ålesund i natt. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media