Frykter at ny kvinne er drept

En tredje kvinne fryktes myrdet av plastposemorderen i Camden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet jakter på en dobbelmorder, men nå frykter de at en kvinne som er meldt savnet etter å ha blitt sett med hovedmistenkte er hans tredje offer.

Skotske Kelly Anne Nicol fra Falkirk ble sist sett 2. juledag. Da var hun sammen med Tony Hardy, 53, som er politiets mistenkte i saken, melder Sky News.

Politiet leter nå i Regents Canal, etter at de fant en overkropp i Hardys leilighet i Camden og andre kroppdeler i plastposer i søplebøtter i nærheten av den. En hjemløs fant kroppsdelene tilhørende en kvinne og en tenåringsjente.

Hardy har skiftet utseende etter å ha blitt etterlyst i hele Storbritannia. Det kommer nå fram at han oppholdt seg fire timer på et universitetssykehus i London. Der forsøkte han å få behandling for diabetes, som han lider av. Her var han flere timer etter at politiet hadde etterlyst ham, men han hadde barbert av seg skjegget.

Kelly, 24, ble sett av en venn med en mann som passer til Hardys beskrivelse i Camden.

Et overvåkingskamera viser ham gående inn på sykehuset med en svart baseball-cap og svart lærjakke. Han bærer en brun bag. Personalet forteller at han luktet alkohol. Hardy er tidligere alkoholiker.

- Han forlot sykehuset uten å motta noen medisiner, sier sjefsetterforsker Ken Bell.

<B>SØKER I KANALEN:</B> Politiet frykter at flere kroppsdeler kan dukke opp.
<B>JAKTES AV POLITIET:</B> Tony Hary er politiets hovedmistenkte.