Frykter at politiet har utro tjenere

Hells Angels sitter inne med liste med navn, adresse og telefonnummer til flere hundre politifolk. Nå jakter politiet på utro tjenere eller tyver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter det Aftenposten kjenner til avslørte politiet listene under en politirazzia mot Hells Angels i tidligere i år. Disse opplysningene ble avslørt, samtidig som flere politiansatte og deres familier ble utsatt for trusler fra de kriminelle MC-miljøene.

Hells Angels sitter på hemmelige opplysninger, og ifølge politiet tyder dette på at MC-gjengene driver kontraetteretning mot politiet, skriver Aftenposten.

Opplysningen kan også ha spedt til ulike kriminelle miljøer fordi båndene mellom MC-kriminelle og andre blir stadig tettere.

Avsløring er blitt etterforsket av Oslo politidistrikts økonomiseksjon. Sjefen for økonomiseksjonen Hans Halvorsen, sier til Aftenpsoten at han ser alvorlig på avsløringen. Han mener at hensikten med denne informasjonen kan være et ledd i kartlegging av politisansatte. Han sier at etterforskningen nå fokuserer på hvem som har levert lister til MC-miljøene.

dagbladet.no