Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frykter at savnet rumener kan ha blitt drept

Mann siktet for falsk forklaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Adresseavisen jobber politiet ut fra tre teorier om hva som kan ha skjedd med kvinnen: Hun kan ha blitt utsatt for noe kriminelt - i verste fall drept, hun kan ha blitt utsatt for en ulykke, eller hun kan ha forlatt byen.

- Vi har sjekket og forkastet mange hypoteser i denne saken. Det gjør vi hele tiden, sier etterforskningsleder John Ola Volden til avisen.

Kvinnen var på en fest hos en mann i 50-årene i Trondheim før hun forsvant natt til 1. november. En likhund har søkt etter henne i mannens leilighet, uten å finne noe.

Mannen hevder at kvinnen forlot festen sammen med en venninne i 20-årene. Venninnen sier imidlertid at hun forlot festen klokken 4.20, og at 31-åringen da ble værende.

Mannen ble siktet for falsk forklaring og pågrepet en uke etter forsvinningen, men er nå løslatt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling