Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frykter båt kan ha gått ned i Oslofjorden

Oppdaget båtputer og øl- og brusflasker i sjøen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Redningsskøyta Sundt og et redningshelikopter begynte i 22-tida i dag å søke etter at skøyta hadde gjort en observasjon av båtputer og øl- og brusflasker i sjøen ved Mossesundet.

- Det er ikke noen savnetmeldinger, men vi baserer søket på en observasjon. Det var rendingsskøyta som dro forbi og så det, og vi har gjennomsøkt området ganske grundig med både båt og helikopter uten å lykkes, sier redningsleder Erik Willassen til Dagbladet.

Også operasjonsleder Terje Lindahl ved Østfold politidistrikt bekrefter aksjonen.

- Det er funnet drivende i sjøen en del båtputer og båtinventar, men vi har ikke sett snurten av noen båt - og ingen er meldt savnet, sier Lindahl til Dagbladet.

- Seaking leter over hele området nå, bare for å forsikre seg at det ikke ligger personer i sjøen. Men dette ligger like ved Moss sentrum, så det er rart hvis noe har skjedd uten at noen så eller hørte noe, fortsetter han.

Redningsleder Willassen opplyser at han snart får tilbakemelding fra redningshelikopteret og at de avslutter søket dersom man ikke har gjort noen andre funn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media