Frykter benken

I går satt Tore André Flo på benken da Chelsea spilte 0- 0 mot Bologna. Der tror Chelsea-spissen han blir sittende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manager Gianluca Vialli valgte å bruke Gianfranco Zola og nyinnkjøpte Chris Sutton mot italienske Bologna i går. Tore André Flo satt på benken hele kampen.

- Jeg tror ikke jeg starter i Premier League-åpninga neste helg, sier Tore André Flo til Dagbladet.

26-åringen har sterke forhåpninger om en plass i førsteelleveren, men frykter at 125-millionersmannen Chris Sutton står foran i køen.

God Sutton

- Sutton er en bra spiller som raskt har blitt en del av gjengen. Her i Chelsea er det alltid store navn på banen. Nå må jeg bare satse alt på å vinne tilbake plassen, sier Flo og avkrefter samtidig ryktene om at han er på vei til Perugia.

- Det er helt uaktuelt for meg å bytte klubb nå. At jeg sitter på benken, betyr ikke at jeg ønsker meg bort, sier stryningen.

Scoret tre

Tore André Flo har vist god form i serieoppkjøringen og scoret onsdag tre mål i treningskampen mot Omagh. Men kjøpet av Chris Sutton, og med en Pierlugi Cashiraghi tilbake fra langvarig skade, betyr at kampen om spissplassene blir tøffere enn noen gang.

Chelsea åpner Premier League-sesongen neste søndag mot nyopprykkede Sunderland. På Stamford Bridge snakkes det nå for alvor om ligagull og interessen rundt laget er større en noensinne. I går var det over 27000 tilskuere til stede på Dennis Wises testimonial-kamp mot Bologna.