Frykter brann i sprengstofflager i Ytre Enebakk

Brannvesenet undersøker om det brenner i et sprengstofflager i Ytre Enebakk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Brannvesenet undersøker om det brenner i et sprengstofflager i Ytre Enebakk. Både politi og brannvesen mistenker at et større bål langs riksvei 155 er årsaken til brannmeldingen.

- Det er et stort bål langs riksveien, et lite stykke unna et sprengstofflager. Vi jobber nå på stedet, sier vakthavende brannsjef Knut Erik Martiniussen i Nordre Follo Brannvesen til NTB.

Det er foreløpig uklart om det har tatt fyr i sprengstofflageret i Durudveien i Ytre Enebakk. Ifølge politiet inneholder lageret dynamitt og tennere.

Politiet fikk melding like før klokken 10 om en mulig brann i sprengstofflageret. Ifølge politiet er det blitt sett og luktet røyk på stedet.

- Det jobbes med å få verifisert brannen. Mannskapene på stedet må ta hensyn til sikkerhetsavstand. Et pukkverk i nærheten evakueres. Personen som meldte om røyken, trakk seg ut av området med en gang. Det er ingen personer ved lageret som kan bekrefte om det brenner eller ikke, skriver Follo politidistrikt i sin politilogg onsdag formiddag.

Politiet fikk også meldinger om bålet langs riksveien og at røyk kan ha drevet fra bålet og inn mot lageret.

Politiet har sperret veiene i området.

(NTB)