Reagerer på vaksinekøen:

- Frykter det skal gå veldig galt

Daniel Larsen (23) pådro seg livsvarige ryggmargsskader i en ulykke i 2017 og er svært utsatt for covid-19. Han reagerer på å stå langt bak i vaksinekøen og mener yngre utsatte bør være en høyere prioritet.

REAGERER: Daniel Larsen og assistenten hans Malene Lunde Sætren mener det er feil at Daniel skal vente til gruppe fire med å bli vaksinert. Foto: Privat
REAGERER: Daniel Larsen og assistenten hans Malene Lunde Sætren mener det er feil at Daniel skal vente til gruppe fire med å bli vaksinert. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er jo veldig utsatt for dette viruset. Jeg har fått beskjed om at vaksinen er «rett rundt hjørnet» og at jeg skulle få den i løpet av ei uke eller to, men nå har det gått snart fire uker og jeg får fortsatt ikke svar på når jeg får den, forteller Daniel Larsen (23) til Dagbladet.

Larsen er bosatt på Måløy i Kinn kommune i Vestland. I oktober 2017 brakk han nakken i en fallulykke og pådro seg en alvorlig ryggmargsskade. Den har resultert i at han så å si er lam fra skuldrene og ned med unntak av delvis førlighet i armene.

- Jeg var på en halloweenfeiring og skulle ut for å trekke litt luft og ta en telefon. Jeg lente meg til et gjerde mens jeg ringte, og gjerdet streika. Både jeg og gjerdet falt tre-fire meter rett ned, forteller han.

Veldig utsatt

Etter ulykken fikk han beskjed om at han aldri kunne gå igjen. 23-åringen tilbrakte nesten åtte måneder på sykehus før han fikk flytte hjem i juni 2018.

Siden den gang har han vært gjennom utallige operasjoner og sykehusopphold. I januar i fjor ble han innlagt på intensivavdelingen på grunn av vanlig influensa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer