Frykter drukningsulykke på Tryvann

Dykkere gjennomsøker Øvresetertjern etter bading på russetreff.

STORE MANNSKAPER: Dykkere fra brannvesenet og store redningsmannskaper søker i og rundt Øvresetertjern etter det man frykter er en druknet russejente. Foto: Presse 3.0
STORE MANNSKAPER: Dykkere fra brannvesenet og store redningsmannskaper søker i og rundt Øvresetertjern etter det man frykter er en druknet russejente. Foto: Presse 3.0Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du tips, bilder eller video, ring 24 00 00 00, send epost til 2400@db.no eller SMS/MMS til 2400.

(Dagbladet): Nødetatene søker seint i kveld i Øvresetertjern etter melding om mulig drukning. Tjernet ligger i nærheten av russetreffet på Tryvann der omlag 10 000 russ er samlet. Russetiden starter offisielt denne helga.

Brannvesenets dykkere søker i tjernet, mens politiet søker med hunder fra land. I tillegg bruker politiet varmesøkende kameraer.

To russejenter meldte fra til en vakt om at en tredje russ de hadde badet med, var kommet bort. Vakta slo alarm og store styrker har nå søkt i nær en time.

- Vi fortsetter å søke, men det er litt kaotisk der oppe. Vi har ikke kontroll på de to jentene som meldte dette. Vi velger å søke i tjernet for å utelukke, sier operasjonsleder Finn Belle til Dagbladet.

Det er altså ingen savnet person og politiet er svært interessert i å komme i kontakt med de to jentene som meldte fra til vakta.

Operasjonsleder Belle sier at det er svært mye fyll på russetreffet, noe som gjør det vanskelig for politiet å få oversikt.

- Jeg hører på AMK at de kjører skytteltrafikk med berusede personer.

Politiet var til stede på russearrangementet og var derfor tidlig på stedet.

Dagbladet kommer med mer