Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frykter for barnets liv og helse

Politiet etterlyser Beata Teresa Kjellman etter spedbarnskidnappingen i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Politiet etterlyser nå med fullt navn og bilde moren til spedbarnet som er bortført fra et barnehjem i Oslo i ettermiddag.

Kvinnen heter Beata Teresa Kjellman, er født i 1971, og er norsk statsborger med polsk opprinnelse. Politiet begrunner etterlysningen med hensynet til barnets liv og helse.

Moren er 169 centimeter høy, har langt lyst hår og grønne øyne.

Hun var sammen med en mannlig bekjent i lys hettegenser da barnet ble kidnappet. Mannen mangler en finger på en av hendene.

• Vet du noe om saken? Kontakt Dagbladet på telefon 24 00 00 00, send SMS til 2400 eller epost til 2400@db.no

En fire måneder gammel baby ble kidnappet fra et barnehjem i Oslo fredag ettermiddag.

- En 37 år gammel kvinne var i dag på samvær med et spedbarn hun er fratatt omsorgen for. Hun forlot deretter barnehjemmet med en ukjent mann og barnet, sa kommunikasjonsrådgiver Martine Laeng ved sentralvakta i Oslo til Dagbladet tidligere i ettermiddag.

Politiet fikk melding om hendelsen 13.46. Den 37 år gamle kvinnen er norsk statsborger. Hun kom til Norge i 1989, og politiet frykter at hun kan være på vei ut av Norge.

Paret tok ifølge politiet med seg barnet ut fra barnevernsinstitusjonen og kjørte bort i en grå, polskregistrert Ford stasjonsvogn med kjennemerkene WOR 04812 som nå er etterlyst.

Politiet vil ha tips og opplysninger fra publikum som kan han observert personene eller bilen. Moren er 169 cm og har lyst, langt hår, grønne øyne. Den mannlige bekjente var iført lys hettegenser og mangler en finger på en av hendene.

De som har tips eller informasjon bes kontakte Sentralvakten ved Oslo politidistrikt: tlf 22 66 99 66.

De nærliggende politidistriktene i Oslo er varslet om saken. Til Dagbladet opplyser operasjonsleder Per Tommy Antonsen ved Østfold-politiet Antonsen at det trolig er to voksne personer i bilen.

- Vi har trykket på noen brytere for å få beredskapen. Våre patruljer er på saken og vi håper at publikum kan hjelpe oss, sier operasjonsleder Antonsen til Dagbladet.

Dagbladet kommer med mer

KIDNAPPET HERFRA: Spedbarnet ble kidnappet fra dette barnhjemmet i Oslo. Foto: Hans Arne Vedlog
KIDNAPPET HERFRA: Spedbarnet ble kidnappet fra dette barnhjemmet i Oslo. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media