Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frykter fransk juling

LONDON (Dagbladet): John Carew stålsetter seg mot fransk juling mot Chelsea i morgen kveld. Midtstopperne og verdensmestrene Frank Lebouef og Marcel Desailly skal stoppe Carews ensomme jakt på en åpning i vertenes midtforsvar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Carew har ikke studert Desailly eller Leboeuf, så han vet ikke hva som er deres eventuelle svakheter. Men han frykter Leboeuf mest på grunn av hans tøffhet.

- Harde Leboeuf er verre enn fintspillende Desailly, sier John Carew.

Men Carew nekter å la de to franske gutta diktere hans egen spillestil.

- Jeg vil være meg selv, og spille på mine sterke sider. Derfor har jeg ikke sett på videoer av de to for å finne svakheter, sier han.

- Ikke overrasket

John Carew vil føle seg ensom i Stamford Bridge. Han er eneste spiss. Drillo pakker resten av laget sammen i to murer foran eget mål.

- Det er ikke akkurat overraskende at jeg blir liggende aleine på topp. Selvsagt kan det bli ensomt, men det viktigste for oss i denne kampen er at vi ikke slipper inn mål, sier John Carew.

Han føler seg i veldig bra form, og skal vise de to verdensmestrene i Chelseas forsvar at det nytter med fart, gjennombruddshissighet og innsats.

Det tror Drillo på også. Vålerenga har ifølge ham to våpen i kampen mot Chelsea på Stamford Bridge. - Organisasjon og fysikk er ett, og hurtige og gjennombruddshissige John Carew er vårt andre våpen, sier Egil Olsen.

- Kan score

Carews navn har allerede vært nevnt i forbindelse med de fleste av storhetene i europeisk fotball. Men han ønsker ikke å snakke om proffliv eller framtid. Bare Chelsea, Vålerenga og europacup.

- De som handler spillere følger nok med på denne kampen, men jeg er ikke interessert i dette temaet. Hittil har jeg ikke hatt problemer med å forholde meg til alt proffmaset, og stresser ikke, sier John Carew.

Det liker Drillo. Han har virkelig sans for unggutten. Drillo har tidligere hevdet at Tore André Flo var hans mest fullkomne landslagsspiller. Han ser John Carews framtid like rosenrød som Tore Andrés.

- John er sterkere og hurtigere, mens Tore André er mer slepen og har et større register å spille på. Men disse tinga kan John tilegne seg, sier Egil Olsen til Dagbladet.

- Han er svært hurtig, og kan få en sjanse eller to. Er John på hogget, så kan han score mot Chelsea. Og da øker våre sjanser statistisk, sier Egil Olsen.