Frykter full krig mellom Hells Angels og Outlaws

Politiet i Salten gjør det de kan for at Outlaws ikke skal etablere seg i distriktet. - De er ikke velkommen.

FRYKTER MC-KRIG: Outlaws forsøker nå å etablere seg i Salten - midt mellom Tromsø og Trondheim - der Hells Angels herjer. Det kan bety krig, mener politiet. Foto: Aleksander Nordahl
FRYKTER MC-KRIG: Outlaws forsøker nå å etablere seg i Salten - midt mellom Tromsø og Trondheim - der Hells Angels herjer. Det kan bety krig, mener politiet. Foto: Aleksander Nordahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da et titalls Outlaws-medlemmer samlet seg i Bodø i helga ble de møtt av både uniformerte og sivilkledde politifolk på flyplassen.

Til Avisa Nordland forteller noen av medlemmene at de flere ganger i løpet av en dag måtte identifisere seg for politiet. De føler seg forfulgt og trakassert av politiet:

Uønsket - Politiet skal vise makt. Nå er vi lei av måten gjør dette på denne måten. Skal de ha dialog må de snu trenden. De gjør ikke ting etter boka her oppe, sier et av medlemmene til lokalavisa.

Påtaleleder Heidi Kløkstad ved Salten politidistrikt gjør det klart at MC-banden ikke er velkommen i distriktet.

- Hvis de har oppfattet at de ikke er ønsket, er jeg glad for det. For de er ikke velkommen her, sier hun til Dagbladet.

Kløkstad understreker at de ikke har gått aggresivt fram, men har gjort det som er naturlig å gjøre når man står overfor et uønsket element.

- De opplever det som trakassering, men det har jeg ikke så mye sympati for. Vi holder oppsikt over hva som skjer i politidistrikt og følger denne gjengen med spesielt stor oppmerksomhet, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer