Frykter gjerningsmann følger med på letinga

De frivillige i søket etter Sigrid Schjetne (16) endrer taktikk.

NYE SØK: Bengt Eriksen koordinerte de omtrent 400 frivillige som hadde møtt opp for å lete etter Sigrid i dag.  Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
NYE SØK: Bengt Eriksen koordinerte de omtrent 400 frivillige som hadde møtt opp for å lete etter Sigrid i dag. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rundt 400 mennesker møtte på nytt opp på Østensjø skole for å være med å lete etter Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) i dag.  Jenta har vært nærmest sporløst forsvunnet i en uke.

I går fant frivillige letemannskaper en nye, hvit ankelsokk ved Skøyenåsen skole. Politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo-politiet sier til Dagbladet at sokken er interessant og at de avventer svar på analyse av den.

Gårsdagens funn gjør at mellom 30 og 60 av letemannskapet skal foreta et grundigere søk i området der sokken ble funnet i går.Bengt Eriksen, som koordinerer søker, sier at hovedleteområdet i dag er ved Svartskog, det etter tips fra andre frivillige.

- Det er eventyrlig mange mennesker her i dag også, og det får meg til å tenke at vi bare mangler en person, sa Eriksen til de oppmøtte i dag.

Medkoordinator Trond Nyhus sier til Dagbladet at de nå legger om taktikken for annonsering av søkene deres.

- Vi ønsker ikke å offentliggjøre hvor vi skal søke før samme dag. Det kan være at en gjerningsmann følger med på hvor vi leter, sier Nyhus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer