Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frykter gutt fikk dopdrops

Politiet jakter på ukjent mann i Lørenskog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En elev ved Solheim barneskole fikk drops fra en ukjent mann. Umiddelbart ble gutten uvel, han begynte å hallusinere og endte på sykehus.

Politiet utelukker ikke at gutten kan ha fått i seg narkotika.

- Mye kan tyde på det, ut fra hvordan han følte seg. Han ble brått syk, sier rektor Terje Graah, til Romerikets Blad.

Allerde da gutten slikket på dropset merket han at han ble dårlig. Han spyttet det ut igjen, men ble uvel og svimmel. Han begynte å få hallusinasjoner og snakket utydelig.

På sykehuset ble det tatt flere prøver av gutten, resultatene er ikke klare ennå.

Politiet advarer mot en ukjent mann som har tilbudt drops til flere barn i området. På mandag fikk en jente ved samme skole tilbud om drops fra en mann like ved skolen, men hun tok ikke imot dropset.

- Hvis det er snakk om en person som deler ut stoff med en form for dop i seg, synes jeg dette er skummelt. Men vi vet ikke hensikten hans, men ifølge barna som har møtt ham, virket han i alle fall ikke å være ruset. Men stoffet må ha virket raskt, sier rektoren til rb.no.

Rektoren har sendt ut brev til alle foresatte ved skolen hvor han advarer mot mannen. Både politi og skole vet svært lite om mannen, som skal ha hatt på seg en rød t-skjorte, men politiet ber alle som vet noe om å kontakte dem.

Saken er nå anmeldt til Lørenskog lensmannskontor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling