Frykter hemmelig kannibal-nettverk

Armin M. fra Tyskland skal ha drept og spist en 42 år gammel mann. Nå tror politiet de kan nøste opp en hemmelig kannibalring på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hele Tyskland ble rystet da den 41 år gamle kannibalen Armin M ble arrestert onsdag denne uka. Han hadde lagt ut kontaktannonsen «Jeg søker unge, velbygde menn mellom 18 og 30 år som jeg kan slakte» på en kontaktside for homofile på Internett.

Han fikk minst fem svar, blant annet fra dataeksperten Bernd Jürgen Brandes (42). Sammen spiste de deler av Brandes mens han fortsatt var i live. Så ble 42-åringen drept, partert og spist.

Organisert nettverk

Nå lurer tysk politi på om Armin M. opererte alene, eller om det finnes et organisert og hemmelig nettverk med kannibaler. Det tyske nyhetsmagasinet Focus skriver, ifølge Expressen, at drapsetterforskerne tror de kan være på sporet av en stor ring av kannibaler, som opererer i en svært lukket krets på Internett.

Tysk politi tror personer med tilknytning til nettverket står bak det de bare beskriver som «et nylig begått drap».

Nøstes opp

Politiet skal ha ikke ha vist spesielt stor interesse for kannibal-sider på nettet tidligere, trolig fordi ryktene om et nettverk for kannibaler har vært vanskelig å ta seriøst.

- Det er ikke tilfredsstillende at det måtte gå så langt før nettverket ble nøstet opp, sier en kilde til Focus.

Så langt har ikke myndighetene sagt noe om det angivelige nettverket av kannibaler, men Armin Ms advokat, Harald Ermel, hadde følgende kommentar.

- Hvem tror dere tipset politiet?

Politiet har sikret seg 50 videokassetter som skal dokumentere drapet på Brandes.

TATT: Armin M ble pågrepet av tysk politi på onsdag. Var han medlem av en skjult kannibalring?
OFFER: Bernd Jürgen Brandes (42) fra Berlin.
ETTERFORSKER: Minst fem tekiske etterforskere undersøkte huset til Armin M etter pågripelse. De fant blant annet et eget slakterom i kjelleren.