- Frykter ikke straff

ROTNES (Dagbladet): Finansminister Gudmund Restads tre døtre er distributører for det omdiskuterte direktesalgselskapet Nature's Own. Mens yngstejenta Gunnhild (20) deltar for å handle billige produkter, satser kjæresten alt på en karriere i nettverket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gunnhild fikk smaken på Nature's Owns helsekost- og hudprodukter gjennom en venninne tidligere i år. Nå har hun vervet begge søstrene. Som distributører får hun og søstrene 40 prosent avslag på alle produktene de kjøper.

- Å være distributør lønner seg for alle. Jeg er kjempefornøyd. At myndighetene vurderer dette som ulovlig er sjokkerende, sier Gunnhild til Dagbladet.

Gudmund nekter

Dagbladet møtte paret i familien Restads hjem i Nittedal. Gunnhild forsøker forgjeves å få pappaen - finansminister Gudmund Restad - til å spise mer av Nature's Owns kosttilskudd.

Selv om hun og kjæresten Jan Nesvoll (33) synes det blåser vel hardt rundt selskapet har de ikke mistet nattesøvnen. Ifølge Gunnhild tar også pappa Gudmund avisskriveriene ganske rolig.

- Han synes nok det er litt ekkelt, men vi driver jo ikke med noe ulovlig, sier Gunnhild.

Ikke pyramide

Både hun og kjæresten rister på hodet over at justisminister Aud-Inger Aure skal vurdere om partikollega Anita Apelthun Sæle og vel 20000 Nature's Own-forhandlere er involvert i en ulovlig virksomhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer