Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frykter knivstikker spredte HIV

Et av de første ofrene for knivstikkeren på Berlins togstasjon var HIV-smittet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet bekrefter overfor danske medier at et av de første ofrene var HIV-smittet. Nå frykter det tyske politiet at noen av de andre ofrene er smittet.

16-åringen gikk seint i går kveld amok med kniv i forbindelse med innvielsen av Berlins nye sentralstasjon. I alt 28 mennesker ble stukket.

- Det var et rent helvete, sier politiet.

Ingen livstruende skadd

Politiet arresterte raskt en 16 år gammel tysk gutt etter at han gikk amok med kniv i Berlin. 16-åringen knivstakk flere mennesker i det de forlot åpningen av den nye sentralstasjonen i den tyske hovedstaden, melder AP.

28 personer ble skadet, fire av dem alvorlig, opplyser tysk politi.

- Ingen av ofrene fikk livstruende skader, og ingen av dem var barn, sier politiets talsmann Bernhard Schodrowski til AP.

Lysshow

PÅGREP 16-ÅRING: En gutt med tysk opprinnelse ble pågrepet etter knivstikkingen fredag kveld. Foto: Scanpix
PÅGREP 16-ÅRING: En gutt med tysk opprinnelse ble pågrepet etter knivstikkingen fredag kveld. Foto: Scanpix Vis mer

Rundt 500 000 mennesker hadde møtt opp for å overvære et storslått lysshow i forbindelse med åpningen av sentralstasjonen fredag kveld.

Gjerningsmannen var selv tilskuer til showet, men plutselig begynte han å knivstikke folk. Elleve ambulanser kom til stedet, og 16-åringen ble raskt pågrepet.

Han er en tidligere kjenning av politiet.

SHOW: Rundt 500 000 personer hadde møtt frem for å overvære åpningen av den nye sentralstasjonen i Berlin.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling