<strong>TUNGVEKTER:</strong> Saltvannskrokodiller, som trives best i tropiske farvan, kan svømme lange strekninger for å finne et nytt habitat. Den kan bli over 7 meter lang, og kan være ekstremt farlige for folk.  Bildet er av den fem meter lange, og 700 kilo tunge saltvannskrokodillen «Rex» fra Sydney Akvarium i Australia.  Foto Reuters/Scanpix
TUNGVEKTER: Saltvannskrokodiller, som trives best i tropiske farvan, kan svømme lange strekninger for å finne et nytt habitat. Den kan bli over 7 meter lang, og kan være ekstremt farlige for folk. Bildet er av den fem meter lange, og 700 kilo tunge saltvannskrokodillen «Rex» fra Sydney Akvarium i Australia. Foto Reuters/Scanpix Vis mer

Frykter krokodille i ferieparadis

Strendene stengt i Den engelske kanal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Mange franske strender i Den engelske kanalen ble i går stengt, etter flere angivelige observasjoner av en stor krokodille i farvannet, skriver Daily Mail.
- Med tusenvis av badeglade turister på de populære strendene rundt Bologne sur Mer, bestemte vi oss for ikke å ta noen sjanser, heter det i en offisiell uttalelse.

Politi, brannvesen og militært personell har satt igang omfattende søk, og advarsler har blitt kringkastet på engelsk og fransk.
Nå blir også alle lokale dyrehager og amfibie-sentre undersøkt for å finne ut om en krokodille kan ha rømt.

De første observasjonene av krokodillen skal ha blitt gjort av to lokale menn på torsdag, som hevder at krokodillen de så var mellom to og tre meter lang.
Den lokale avisen «The Voice Of The North» sier at også flere andre vitner har meldt ifra om at de har sett en krokodille i farvannet.

Saltvannskrokodiller, som trives best i tropiske farvan, kan svømme lange strekninger for å finne et nytt habitat. Den kan bli over 7 meter lang, og kan være ekstremt farlige for folk.  

Jeremie Marion, talsmann for dyrebeskyttelsesorganisasjonen Opale, sier at hvis en krokodille befinner seg i kanalen så vil den ha store smerter og små sjanser for å holde seg levedyktig lenge i det kalde vannet, men at den vil være ekstremt farlig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer