Frykter massemordere har herjet i India

Indisk politi har funnet levninger etter 15 kvinner og barn i en hage. To menn pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Indisk politi har funnet levninger etter 15 kvinner og barn i en hage i byen Noida ved New Delhi. To menn er pågrepet og siktet for å stå bak massemord, og politiet frykter de kommer til finne flere ofre.

Politiet gjorde den grusomme oppdagelsen i hagen i Noida etter at naboer hadde meldt om en forferdelig stank i området, melder BBC. Politiet har også funnet poser med klær og smykker.

Så mange som 30 barn skal ha forsvunnet i løpet av de siste to årene, ifølge indiske medier, og politiet frykter de vil finne levninger etter flere personer.

- Søket er ikke avsluttet, sier polititalsmann R.K.S. Rathore.

Politiet startet søket i hagen i Noida fredag etter at en ansatt i huset innrømte å ha voldtatt og drept flere barn. Også forretningsmannen som hadde ansatt mannen, er pågrepet og siktet i saken.

Innbyggere i den indiske byen er nå rasende på politiet og hevder de en rekke ganger har meldt barn i det fattige området savnet uten at politiet har foretatt seg noe.

- Vi fortalte politiet at vi hadde mistanker til denne mannen, men de ignorerte varslene våre gjentatte ganger, sier Kuldeep Kumar til nyhetsbyrået AP. Han meldte sin fem år gamle nevø savnet i februar.

- Vi er fattige mennesker. Vi kan ikke gå til politistasjonen hver dag, fremholder han.

 VOLDSOMME REAKSJONER: Folk i landsbyen samlet seg i sinne rundt huset der likene ble funnet. De sier
VOLDSOMME REAKSJONER: Folk i landsbyen samlet seg i sinne rundt huset der likene ble funnet. De sier Vis mer

(NTB)

SIKTET: Forretningsmannen Mohinder Singh Pandher har ifølge indisk politi innrømmet seksuelle overgrep og drap på minst 15 barn og kvinner i løpet av de to siste årene, sammen med sin tjener.