Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Frykter mer øl

Frp's Vidar Kleppe frykter at det er gått sport i å tømme øl på ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillebjørn Nilsen stadfestet overfor Dagbladet i går kveld at han slo til på oppfordring fra Hauge.

Noen ytterligere kommentar ville ikke visesangeren gi, ut over å be oss lese teksten til «Troll»-visa hans. - Det er min hele kommentar, sa Nilsen.

Slikker sårene

Hjemme i Kristiansand satt Vidar Kleppe i går kveld og «slikket sårene», smaken satte han sikkert ikke pris på, for som han selv fortalte Dagbladet:

- Rødvin er jeg glad i, men ikke øl. Det drikker jeg toppen to ganger i året. - Hvorfor har det blitt populært å tømme øl på deg?

- Det må du spørre dem som tømmer om.

Tarvelig

- Dette var en grusom og tarvelig oppførsel. Vi satt først lenge og preika, og jeg svarte Nilsen på de spørsmålene han stilte meg. Så helte han plutselig en øl i hodet mitt, sier Vidar Kleppe.

- Vil du anmelde Nilsen etter denne episoden?

- Det ønsker jeg ikke å kunngjøre via avisa. Nå må jeg vurdere dette og se hva jeg skal foreta meg.

Gult kort

Akkurat som Hauge for en uke siden, ble Lillebjørn Nilsen tirsdag kveld utvist fra Tostrupkjelleren.

- Vi tillater verbale slagsmål på Tostrupkjelleren, men ikke fysiske. Dette var langt over streken og begge har fått en muntlig advarsel, sier Anne Dawson på Tostrupkjelleren, som har idømt begge øl-tømmerne «gult kort».

Hun ringte selv Vidar Kleppe i går og beklaget hendelsen. Til vanlig trives Kleppe godt på Tostrup, og han har neppe satt sin fot der for siste gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!