Frykter ny snikskytter

10 skuddepisoder er rapportert langs samme veistrekning i Ohio, USA. En kvinne ble drept tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere mennesker har blitt skutt på langs den samme veien, opplyser politiet i deltstaten Ohio til nyhetsbyrået AP. Myndighetene etterforsker nå 10 andre skyteepisoder på strekningen på Interstate 270.

Skutt og drept

En kvinne, 62-årige Gail Knisley, ble skutt og drept tirsdag da en kule gikk gjennom bildøra henes.

Bare noen timer etter kom en ny skuddepisode, opplyser politiet.

Det er brakt på det rene at skuddene mot Knisley ikke var noen ulykke, og drapet er nå knyttet sammen med minst en annen skyteepisode.

Den første skyteepisoden ble rapportert i mai. Deretter kom de andre skyteepisodene i en periode over seks og en halv uke i området rett sør for Columbus.

Siden drapet på Knisley har flere gått til politiet og fortalt at bilene deres kan ha blitt truffet av kuler mens de kjørte på veistrekningen.

Anmeldte ikke

Den siste innrapporterte hendelsen kom 10. oktober. En kvinne punkterte da hun kjørte i nærheten av Interstate 270. Hun fikk fotralt at dekket ble flatt fordi det hadde blitt skutt på, og skiftet det ut uten å anmelde saken til politeit.

Ekstra politistyrker er nå satt opp i området.

Politiet har ingen fysiske bevis som setter sakene i forbindelse med hverandre. Politiets talsmann Steve Martin sier det er ford tidlig å si om skuddene er avfyrt av en snikskytter. Men:

- Vi kan ikke utelukke at flere av de rapportere hendelsene har en forbindelse, fortsetter han.

Det spredt befolkede området består av mye skog. Det er mange jegere i området og folk som har skyting som hobby. Martin vil ikke spekulere i hva slags type våpen som er brukt.

- Man kan bare ikke tro at noen er syke nok til å skyte på biler, sier Missi Knisley, Gail KnisleyS svigerdatter.