Frykter parkeringsgarasje i Oslo skal rase sammen

Svekket på grunn av snø.

SVEKKET TAK: Politiet har sperret parkeringsgarasjen i Oslo av frykt for at den skal kollapse. Foto: MMS-tipser/2400
SVEKKET TAK: Politiet har sperret parkeringsgarasjen i Oslo av frykt for at den skal kollapse. Foto: MMS-tipser/2400 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet har sperret av en enetasjes parkeringsgarasje i Hollendergata i Oslo, av frykt for at store snømengder kan føre til at taket raser sammen.

- Det er litt mye snø på taket. En takbjelke har blitt svekket, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Inne i parkeringshuset skal det være 12-14 biler, får Dagbladet.no opplyst. Disse står i fare for å bli skadet dersom taket raser.

- Vi skal forsøke å tømme det for biler, sier politiet.

Parkeringsgarasjen driftes av Europark, og informasjonsdirektør Pål Gleditsch sier at ingen får entre garasjen for å hente biler før taket er sikret.

- Brann- og redningsetaten har vurdert det dithet at det er en sikkerhetsrisiko og sperret av området. Vi venter nå på en entreprenør som skal sikre taket, sier Gleditsch.

Garasjen skal være et gammelt trebygg dekt av bølgeblikk. Gleditsch sier det er én av seks tredragere som nå har sviktet på grunn av store mengder våt og tung snø.

- Jeg ser en takbjelke som har sprukket. De vet ikke hvor lang tid det tar før vi får hente bilene våre. I morgen, trodde de kanskje, sier en av bilførerne som har parkert kjøretøyet i garasjen til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer