Frykter seriemorder går løs

Tre prostituerte funnet drept i Roma. Politiet tror samme person står bak.

KLAPPJAKT: Politiet i Roma har satt inn store ressurser etter at tre kvinner ble funnet drept i Prati torsdag. Foto: Shutterstock / NTB
KLAPPJAKT: Politiet i Roma har satt inn store ressurser etter at tre kvinner ble funnet drept i Prati torsdag. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sjokk og bekymring preger innbyggerne i den vanligvis fredelige bydelen Prati i Roma. Bare et steinkast unna Vatikanet har politiet satt i gang jakt på en mulig seriemorder etter at tre kvinner er funnet drept i området.

To leiligheter er oppgitt å være åsted for de brutale drapene.

To av de tre skal ha vært prostituerte kvinner fra Kina. De var ifølge The Guardian i 40-åra, og ble funnet med omfattende stikkskader.

Funnet i kjeller

Det skal ha vært portvakta ved den ene boligblokka som slo alarm, etter at den ene av kvinnene ble funnet i døråpningen på en av byggets leiligheter torsdag morgen.

Det andre liket ble funnet inne i leiligheten, skriver The Guardian.

Den tredje kvinnen, også hun prostituert, skal ha vært fra Colombia. Hun ble funnet med samme type skader, men i en kjeller i ei boligblokk i samme nabolag.

- Forferdelig industri

Drapene skal ha skjedd bare noen hundre meter fra Italias Høyesterett. Hendelsen ført til at debatten om regulering av Italias sexkjøpslov igjen har blusset opp.

Italia har en lovgivning som tillater prostitusjon, men ikke i organisert form. Bordeller er heller ikke tillatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer