SAVNEDE KVINNER: Minst seks kvinner er i løpet av kort tid funnet drept eller er meldt savnet i den lille byen Chillichote. Nå frykter lokalbefolkningen at en seriemorder står bak. Foto: Skjermdump fra Facebook-sida Chillicothe Missing Women.
SAVNEDE KVINNER: Minst seks kvinner er i løpet av kort tid funnet drept eller er meldt savnet i den lille byen Chillichote. Nå frykter lokalbefolkningen at en seriemorder står bak. Foto: Skjermdump fra Facebook-sida Chillicothe Missing Women.Vis mer

Frykter seriemorder i liten amerikansk by

Seks kvinner drept eller forsvunnet det siste året.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det hersker frykt for en seriemorder i den lille byen Chillichote i Ohio etter at seks kvinner i løpet av kort tid er blitt drept eller forsvunnet.

Kvinnene har lignende historier. De fleste av dem var misbrukere av narkotika. Flere av dem hadde også prostituert seg for å finansiere avhengigheten, opplyser politiet ifølge The Washington Post.

I tillegg til dette skal flere av de savnede eller drepte kvinnene ha kjent til hverandre, og de aller fleste av dem var mødre, opplyser politiet.

Bistand fra FBI Disse fellestrekkene er noe av det som styrker politiets teori om at en seriemorder står bak.

LITEN BY: Byen Chillicothe, som ligger i Ohio i USA, har litt under 21 000 innbyggere. Foto: Chillicothe Gazette/Robert J. Moorhead/AP/Scanpix
LITEN BY: Byen Chillicothe, som ligger i Ohio i USA, har litt under 21 000 innbyggere. Foto: Chillicothe Gazette/Robert J. Moorhead/AP/Scanpix Vis mer

Det lokale politiet har nå fått bistand fra FBI, og det arbeides med å lage en profil av den mulige seriemorderen, skriver The Washington Post.

- Jeg vil ikke gå ut og slå fast et vi her har med en seriemorder å gjøre, men det er et lite samfunn vi lever i, og antallet kvinner som er drept eller savnet, er høyt, sier Mike Preston ved Ross County sheriff-departement til The Washington Post.

Pakket inn Byen Chillichote har litt mindre enn 21 000 innbyggere, og mange i lokalbefolkningen har nå engasjert seg i saken. Blant annet er det blitt opprettet flere grupper på Facebook.

Ett av ofrene er Tiffany Sayre (26). Hun ble meldt savnet den 11. mai i år, og ble funnet død på lørdag 20. juni.

FELLESTREKK: Ifølge politiet er det likhetstrekk mellom kvinnene som er savnet eller funnet døde. De fleste av dem hadde misbrukt narkotika, samt prostituert seg for å finansiere misbruket. Flere av kvinnene kjente dessuten hverandre. Foto: skjermdump fra Facebooksida Chillicothe Missing Women.
FELLESTREKK: Ifølge politiet er det likhetstrekk mellom kvinnene som er savnet eller funnet døde. De fleste av dem hadde misbrukt narkotika, samt prostituert seg for å finansiere misbruket. Flere av kvinnene kjente dessuten hverandre. Foto: skjermdump fra Facebooksida Chillicothe Missing Women. Vis mer

- Vi har kjempet for å finne disse kvinnene, men dessverre var vi ikke heldige med Tiffany, skriver ei som utgir seg for å være hennes tante.

Lokalavisa Chillicothe Gazette skriver at politiet under en pressekonferanse på mandag opplyste at Tiffanys døde kropp var pakket inn i et hvitt teppe, i tillegg til at munnen hennes var teipet igjen.

- Enkelt sted å dumpe et lik Politiet ga ingen opplysninger om hva de mente var dødsårsak, ifølge avisa. Det vil nå bli gjennomført en obduksjon av den døde kroppen.

Tiffany ble funnet ikke langt unna stedet der liket av en annen kvinne, Tameka Lynch, ble funnet i slutten av mai 2014 i fjor, skriver lokalavisa.

- Dette er en avsidesliggende plassering. Det ville være enkelt for noen å komme hit og dumpe et lik, sier sheriff George Lavender.